Akció!

MiniMűhely – éves tanfolyam

30 900 Ft

  AKCIÓ!  
Mesés-rajzos távoktatás egy évre. Online rajzoktatás.
A kurzus 53 leckét tartalmaz, és közel 8,5 óra videós anyagot.
A leckék során Nagy-Bán Kitti – grafikus és mesekönyv illusztrátor – bemutat többféle technikát a kreativitás fejlesztéséhez, melyekkel szabadon kísérletezhetsz és önfeledten alkothatsz.

Kategória:

Mesés-rajzos foglalkozás egy évre, online!

A kurzus 53 leckét tartalmaz, és közel 8,5 óra videós anyagot.
(Ez a MiniMűhely tanfolyam 2020 áprilisától 2021 márciusáig terjedő időszak alatt megjelent leckéket tartalmazza).

A hozzáférésed a leckékhez egy egész évre szól! Így ez idő alatt a saját időbeosztásod szerint oldhatod meg a feladatokat.

 

A tanfolyam videóinak hossza: 08:26:23

A tanfolyam 53 leckéből áll, melyek az év minden szakaszára nyújtanak kreatív feladatot. Egy-egy feladat megoldása nagyjából 1,5 órát vesz igénybe, így az egész tanfolyam mintegy 80 órányi elfoglaltságot biztosít.

Mesés-illusztrációs feladatok a kreativitás fejlesztéséhez 

A MiniMűhely rajzos foglalkozásainak a célja, hogy használd és engedd szabadjára a fantáziád, játszva kísérletezz, miközben a kézügyességed is fejleszted.

A leckék során Nagy-Bán Kitti – grafikus és mesekönyv illusztrátor – bemutat többféle technikát a kreativitás fejlesztéséhez, melyekkel szabadon kísérletezhetsz és önfeledten alkothatsz. Minden leckéhez kapcsolódik egy konkrét feladat, melynek megoldásához videós bemutató is tartozik. Az adott feladat általában nem egyezik meg azzal a feladattal, melyet Kitti megold. Ez biztosítja, hogy a leckék megoldása ne másolásból, hanem a saját kreativitás fejlesztéséből is álljon.

Az egy éves anyag során hangsúlyt kap a karakter tervezés, a meseillusztrálás, a technikákkal való megismerkedés, a kreativitás fejlesztése. A cél, hogy a kurzus segítségével megtaláld a saját stílusodat és vizuális világodat.

Szükséges eszközök

Minden lecke előtt látod összesítve, mik kellenek a feladatokhoz, de amire a legtöbbet szükség van, az a következő: rajzlap és akvarell papír, grafit ceruza, színes ceruza, színes filcek, fekete tűfilc, olló, ragasztó, akvarell/vízfesték, ecset.

Korosztály

Bármilyen korosztálynak ajánljuk 6 éves kortól, de kisebbek is bátrabban belevághatnak szülői segítséggel. A tűfilc helyett kisebbeknél sima filc használata ajánlott.

Hozzáférés a leckékhez

Egy évig. Ez idő alatt a kurzust online lehet megtekinteni, a feladatokat pedig mindenki a saját tempójában oldhatja meg. Előképzettség nem szükséges, csak legyen kedved alkotni.

Egyéb

Ehhez a tanfolyamhoz nem társul személyes segítségnyújtás.

 

Ízelítő azokból a munkákból, melyek a kurzus során készültek

                                                                                                                        rajz online távoktatás alkotások   

error: Védett tartalom!