Mesés rajzos havi rajz online távoktatás

MiniMűhely - Havi kurzus

10 000 Ft

8500 Ft

Ez a kurzus 2023. december 1-gyel megszűnik.

Helyette más valamit találtunk ki!

A kurzus legalább négy teljesen új, soha nem látott leckét tartalmaz. Minden leckéhez tartozik egy videó, melyben Nagy-Bán Kitti – mesekönyv illusztrátor és grafikus – bemutatja, hogyan lehet az adott feladatot megoldani.

A hozzáférésed a leckékhez mindig egy hónapra szól. Ez idő alatt a saját időbeosztásod szerint oldhatod meg a feladatokat. A feladatok kreatívak, nem másolásból állnak, segítségükkel szabadon kísérletezhetsz és önfeledten alkothatsz.

Ehhez a kurzushoz szakmai segítség is társul!

A kurzus hossza

Ez a kurzus egy hónapig tart, hetente egy új feladatot tartalmaz, melyek minden héten szerdán kerülnek fel az oldalra. Egy-egy feladat megoldása nagyjából egy-másfél órát vesz igénybe így a kurzus körülbelül 6 órányi elfoglaltságod biztosít. Minden hónapban négy videó érkezik a hónap első négy szerdáján.

Rövid bemutatkozó videó

Mesés, kreatív, illusztrációs feladatok, hogy a képzeleted szárnyaljon


A MiniMűhely foglalkozásainak a célja, hogy szabadjára engedd a fantáziád, merj kísérletezni, bátran alkotni. Eközben a kézügyességed is fejlődik.A leckék során Nagy-Bán Kitti – grafikus és mesekönyv illusztrátor – többféle technikát bemutat, melyek segítségével önfeledten alkothatsz. Minden leckéhez kapcsolódik egy konkrét feladat, melynek megoldásához videós bemutató is tartozik. Az adott feladat nem egyezik meg azzal a feladattal melyet Kitti megold, ez biztosítja, hogy a leckék megoldása ne csupán másolásból álljon, hanem a saját kreativitás is fejlődjön.A kurzus célja, hogy megtaláld a saját stílusodat és vizuális világodat, ráadásul a havi tanfolyamhoz szakmai segítségnyújtás is társul, így az elkészült képeidet visszaküldheted véleményezésre, melynek segítségével gyorsabban tudsz fejlődni.


Szükséges eszközök

Minden lecke előtt látod összesítve, mik kellenek a feladathoz. A legtöbbször ezeket használjuk: akvarell papír, grafitceruza, színesceruza, színes filcek, fekete tűfilc, akvarellfesték, ecset, olló, ragasztó.


Korosztály

Bármilyen korosztálynak ajánljuk 6 éves kortól, de kissebbek is bátrabban belevághatnak szülői segítséggel. A tűfilc helyett kisebbeknél sima filc használata ajánlott.


Ízelítő azokból a munkákból, melyek a kurzus során készültek:

error: Védett tartalom!