Szolgáltatásaink

MiniMűhely - távoktatás

Egy online hely, az alkotásra

A MiniMűhely online foglalkozásainak célja, hogy közösen alkossunk vidám dolgokat. Egy nyitott műhely, ahol kicsik, nagyok, művészpalánták és teljesen amatőr műkedvelők alkothatnak. Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Egy online hely, ahol jól érezheted magad

Célom, hogy mindenképp jól érezd magad a foglalkozásokon még így, távoktatásban is.  Az elkészült művedet digitálisan visszaküldheted, amit véleményezek, hogy tovább fejlődj.

Egy online hely, ahol fejlődhetsz

Szeretném a szakmai tudásom is átadni úgy, hogy különféle technikákkal alkotunk. A módszert megmutatom, de nem másolunk, hanem elengedve a fantáziánkat alkotunk, és fejlesztjük a kreativitást.

MiniMűhely - tantermi oktatás

Egy hely Kecskeméten, az alkotásra

A MiniMűhely célja, hogy közösen alkossunk vidám dolgokat: fessünk, rajzoljunk, kollázsoljunk vagy épp illusztráljunk. Egy nyitott műhely, ahol kicsik, nagyok, művészpalánták és teljesen amatőr műkedvelők alkothatnak. Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Egy hely Kecskeméten, ahol jól érezheted magad

Célom, hogy mindenképp jól érezd magad a foglalkozásokon. Az alkotások jó hangulatban telnek. Nem kell aggódnod, az egész órán végig segítek Neked. A foglalkozások kis csoportokban zajlanak, mivel célom, hogy mindenkire oda tudjak figyelni.
Mindent biztosítok az órákhoz, Neked csak magad kell hoznod és a kedved az alkotáshoz. A kész műveddel pedig örömmel távozhatsz az alkotások végén.

Egy hely Kecskeméten, ahol fejlődhetsz

Az alkalmakon azon kívül, hogy jól érezzük magunkat, szeretném szakmai tudásom is átadni. Többféle technikával és témával is megismerkedünk az órák során.

Az élő foglalkozások workshop formájában elérhetőek!

gyakori kérdések

Lehet, hogy itt megtalálod a kérdésedre a választ.

A távoktatás ára 8000 Ft havonta. A feladat megoldása hetente nagyjából 1,5 órányi időt vesz igénybe. A MiniMűhely távoktatásában egyszerre legalább egy hónapnyi anyagot tudsz megvenni.

Mivel a havi anyagok egymásra épülnek a hónapon belül, ezért nem lehetséges egy-egy heti alkalmat megvásárolni. Egy hónapban 4 vagy 5 heti anyag van, attól függően, hogy hány szerda van az adott hónapban.

A regisztrált és a tanfolyami díjat befizetők egy feladatot kapnak, amit egy felvett videóban én is megoldok, így bemutatva a technikákat, módszereket, ötleteket. Amit a tanulók megoldanak, azt visszaküldhetik. Ezt én írásban véleményezem, és további ötleteket és tanácsokat adok.

A MiniMűhely célja, hogy kibontakoztassa a távoktatásban résztvevők kreativitását, ezért nem más alkotók képeit próbáljuk meg leutánozni, hanem egyedi képek létrehozását tanítjuk meg. Itt megtanulod elengedni a fantáziádat. Ezért én is a feladatok  bemutatása során szándékosan nem az adott figurán vagy karakteren mutatom be a kivitelezést.

A MiniMűhely távoktatás kortól független. Lehetsz fiatal, vagy idős, kezdő, vagy ügyes rajzoló, szeretettel várunk! Az oktatást 6 éves kortól jó szívvel ajánlom. (Ennél fiatalabbakat is szeretettel várok, ha szeretnek rajzolni és van hozzá türelmük.)

Nem. Mivel mindenkinek más az időbeosztása, ezért nem élő adásban folyik az oktatás. Ennek az előnye, hogy a videót melyben elmondom és bemutatom a feladatot, bármikor és bármennyiszer megnézhetitek az adott hónapban. Ha a videót egy résznél meg szeretnéd állítani vagy visszajátszani, arra is van lehetőség. Így mindenki saját tempójában haladhat.

A tanfolyam a befizetett hónapot követő hónap első szerdája előtti keddi napig érhető el.

Például: 2021. júliusra befizetett tanfolyam 2021. augusztus 3-ig (kedd) érhető el.
Vagy például 2021. augusztusra befizetett tanfolyam 2021.  augusztus 31-ig (kedd) érhető el.

Azoknak, akik a következő hónapban is folytatják a tanfolyamot, egy héttel tovább elérhető az adott hónap utolsó tananyaga.

Szükséges lesz ceruza, színes ceruza, fekete tűfilc (maximum 0,5 mm, ha lehet, vízálló) vagy vékony tustoll, akvarell papír, akvarell festék, ecset, filctollak, olló, ragasztó. 

error: Védett tartalom!