Mesés állatkupac – Workshop

12 500 Ft

Négy órás foglalkozás, mely során egy mesés állatkupacot fogunk tervezni és kivitelezni élőben, Kecskeméten. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a terv készítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

A workshopon egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést.

Időpont: 2022. június 4. (szombat) 14:00-18:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.

 

Elfogyott

Kategória:

Mesés rajzos foglalkozás Nagy-Bán Kitti meseillusztrátor és grafikus vezetésével. Szeretettel várunk egy különleges, barátságos, inspiráló, helyen Kecskemét belvárosában. A feltöltődés garantált! A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk: lehetsz kisebb, nagyobb, amatőr vagy profi. Csak hozd magaddal a jó kedved az alkotáshoz, a többiben segítek.

 

 

A workshopon egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést. Csak ezután vetjük bele magunkat az alkotásba. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni.

Időpont: 2022. június 4. (szombat) 14:00-18:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.
(Forrás utca és Egressy utca sarka)

Ár: 12 500 Ft/fő
Ha valami miatt mégsem tudsz a workshopon jelen lenni, a jelentkezést átruházhatod. Nincs pénzvisszafizetés!

Létszám: 8-16 fő (Legkevesebb 8 fővel indul, és legfeljebb 16 főt tudunk fogadni.)

Korosztály: Nálunk a korosztály nagyon vegyes. Hiszünk abban, hogy a jó hangulatot a sokszínűség adja. Kicsik-nagyok, gyerekek és felnőttek kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Bárkit szeretettel várunk 8 éves kortól. A workshop hosszabb időtartamú, így ezt figyelembe véve mérlegeld, hogy a gyerkőcöd mennyi időt szeret/tud alkotással tölteni. Ha úgy ítéled meg, hogy kisebb (minimum 6 éves) gyermeked is be tudna kapcsolódni ilyen hosszabb kreatív alkotásba, akkor szülővel vagy nagyobb testvérrel közösen érkezve ő is részt vehet az alkotásban.

A feladatról: Egy mesés állatkupacot fogunk tervezni és kivitelezni. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a terv készítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

Eszközök: Mindent biztosítunk. Kiváló minőségű művészeszközökkel dolgozunk: Hahnemühle művészpapírok, Sakura Pigma Micron tűfilc, Crelando akvarell művészfilctoll

Egyéb: Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz. Barátságos légkörben, kedves, inspiráló helyen várunk. A foglalkozáson fényképeket készítünk, melyet kizárólag saját marketing célokból használunk fel. Amennyiben nem szeretnéd, hogy ezeken szerepelj, kérlek, előre jelezd e-mailben.

Ajándék: Vendégünk vagy egy finom kávéra vagy teára.

Plusz információ: Nincs várótermünk vagy várakozásra alkalmas helyünk, így hozzátartozók, akik nem vesznek részt az oktatásban, a városban tudják eltölteni ezt az időt.

 

Korábbi foglalkozásinkon készültek

 

 

Most is szeretettel várunk!

error: Védett tartalom!