Mesés-rajzos foglalkozás hetente – személyesen!

22 500 Ft

(5 × 4500 Ft / május)

 

A heti foglalkozásokon többféle technikával fogunk dolgozni. Mindig egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni.

Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz.

Időpont: 2023. májustól keddenként 16:30-18:00

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (13-as terem)
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Elfogyott

Kategória:

Mesés-rajzos foglalkozás Nagy-Bán Kitti meseillusztrátor és grafikus vezetésével. Szeretettel várunk egy különleges, barátságos, inspiráló, helyen Kecskemét belvárosában. A feltöltődés garantált! A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk: lehetsz kisebb, nagyobb, amatőr vagy profi. Csak hozd magaddal a jó kedved az alkotáshoz, a többiben segítek.

 

 

A foglalkozásokon többféle technikával fogunk dolgozni: rajzolunk, festünk, kollázst készítünk, illusztrálunk, karaktereket tervezünk. Mindig egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni.

Időpont: 2023. májustól keddenként 16:30-18:00

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (13-as terem)
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Ár: 4500 Ft/fő/alkalom

Egyszerre egy hónap díját tudod kiegyenlíteni előreutalással.

Ha valami miatt mégsem tudsz a foglalkozásokon jelen lenni, a jelentkezést átruházhatod vagy a befizetett összeget online kurzusra válthatod (kivétel online havi kurzus). Nincs pénzvisszafizetés!

Létszám: 10-16 fő (Legkevesebb 10 fővel indul, és legfeljebb 16 főt tudunk fogadni.)

Korosztály: Nálunk a korosztály nagyon vegyes. Hiszünk abban, hogy a jó hangulatot a sokszínűség adja. Kicsik-nagyok, gyerekek és felnőttek kölcsönösen inspiráljuk egymást. (Felnőtteket is nagy szeretettel várunk!)

Bárkit jöhet 8 éves kortól. Ha úgy ítéled meg, hogy kisebb (minimum 6 éves) gyermeked is be tudna kapcsolódni ebbe a kreatív alkotásba, akkor szülővel vagy nagyobb testvérrel közösen érkezve ő is részt vehet az alkotásban.

Eszközök: Mindent biztosítunk. Nagyon jó minőségű művészeszközökkel dolgozunk.

Egyéb: Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz. Barátságos légkörben, kedves, inspiráló helyen várunk. A foglalkozáson fényképeket készítünk, melyet kizárólag saját marketing célokból használunk fel. Amennyiben nem szeretnéd, hogy ezeken szerepelj, kérlek, előre jelezd e-mailben.

Plusz információ: Egyszerre egy hónapra tudsz jelentkezni és ennek a díját tudod kiegyenlíteni. Ezután hónap vége felé fogsz kapni e-mail értesítést arról, hogy mikor esedékes a következő hónap kifizetése.

Nincs várótermünk vagy várakozásra alkalmas helyünk, így hozzátartozók, akik nem vesznek részt az oktatásban, a városban tudják eltölteni ezt az időt. A helység nem akadálymentesített.

 

Korábbi foglalkozásinkon készültek

 

 

Most is szeretettel várunk!

error: Védett tartalom!