MiniMűhely – Relax tűfilc

120 000 Ft


A kurzus 31 teljesen új, soha nem látott leckét tartalmaz, több mint 6,5 óra videós anyaggal. A tanfolyam során Nagy-Bán Kitti – meseillusztrátor és grafikus – változatos tűfilces feladatokat mutat be, melynek segítségével teljesen kikapcsolhatsz és kizárhatod a külvilágot.
A feltöltődés garantált!

Kategória:

Rajzos feladatok a kikapcsolódásra és a feltöltődésre hangolva. Online tanfolyam egy éves hozzáféréssel.

A kurzus 31 teljesen új, soha nem látott leckét tartalmaz, és több mint 6,5 óra videós anyagot.

Akkor válaszd ezt a kurzust, ha szeretnél feltöltődni, kikapcsolni, igazán elmélyedni az alkotásban és kizárni a külvilágot. Ez egy olyan feladatsor, mely segít, hogy megismerkedj a tűfilc kezelésével, miközben kikapcsolsz.

A hozzáférésed a leckékhez egy évre szól. Ez idő alatt a saját időbeosztásod szerint oldhatod meg a feladatokat, akár többször is.

 

A leckék során Nagy-Bán Kitti – meseillusztrátor és grafikus – változatos tűfilces feladatokat mutat be, melynek segítségével teljesen kikapcsolhatsz, megnyugodhatsz és kizárhatod a külvilágot. A feltöltődés garantált!

A tanfolyam hossza: 06:38:31

A tanfolyam 31 leckéből áll, melyek különféle mesés témákat dolgoznak fel, mindezt tűfilc segítségével. Egy-egy feladat megoldása nagyjából 1,5 órát vesz igénybe, így a kurzus több mint 46 órányi kreatív elfoglaltságot biztosít.

Relax tűfilc

A leckék során Nagy-Bán Kitti -mesekönyv illusztrátor és grafikus – mutat be különféle változatos feladatot, melynek segítségével megismerkedhetsz a tűfilc kezelésével. A feladatokban könnyen elmélyedhetsz, kizárhatod a külső zavaró hatásokat. A feladatsor alapozó feladatokkal indul, majd más-más témákban nyújt kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget. Minden feladat konkrét és gyakorlatorientált. A kurzus végén olyan tudással fogsz rendelkezni, amit a későbbiekben is tudsz alkalmazni más alkotások létrehozásához, ráadásul többtíz különleges, egyedi alkotás boldog tulajdonosa lehetsz.

Szükséges eszközök

fekete tűfilc, rajzlapok, (egyik leckéhez olló, ragasztó)

Korosztály 

Bármilyen korosztálynak ajánljuk 10 éves kortól. Kisebbek is belevághatnak szülői segítséggel, de ezesetben a tűfilc helyett sima filc, és nagyobb lap (A/3) használata javasolt.

Hozzáférés a leckékhez

Egy évig. Ez idő alatt a kurzust online lehet megtekinteni, a feladatokat pedig mindenki a saját tempójában oldhatja meg. Egy leckét ez idő alatt akárhányszor meg lehet nézni és oldani.

Egyéb 

Ehhez a tanfolyamhoz nem társul folyamatos személyes segítségnyújtás, de ha elkészültél az összes feladattal, egyben visszaküldheted őket, és kérhetsz róluk egy összefoglaló véleményt.

Ízelítő tűfilces munkákból

Érdekelhetnek még…

error: Védett tartalom!