Mesés erdő – Workshop

8 200 Ft

Egy mesés fákból álló csapatot fogunk tervezni és kivitelezni vegyes technikával. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a tervkészítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

A workshopon egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést.

Időpont: 2022. augusztus 13. (szombat) 14:00-16:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.

 

Elfogyott

Kategória:

Mesés rajzos foglalkozás Nagy-Bán Kitti meseillusztrátor és grafikus vezetésével. Szeretettel várunk egy különleges, barátságos, inspiráló, helyen Kecskemét belvárosában. A feltöltődés garantált! A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk: lehetsz kisebb, nagyobb, amatőr vagy profi. Csak hozd magaddal a jó kedved az alkotáshoz, a többiben segítek.

 

 

A workshopon vegyes technikával fogunk dolgozni. Főleg festünk, akvarell technikával. Egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést, ezután ezután vetjük bele magunkat az alkotásba. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni.

Időpont: 2022. augusztus 13. (szombat) 14:00-16:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.
(Forrás utca és Egressy utca sarka)

Ár: 8 200 Ft/fő
Ha valami miatt mégsem tudsz a workshopon jelen lenni, a jelentkezést átruházhatod. Nincs pénzvisszafizetés!

Létszám: 8-16 fő (Legkevesebb 8 fővel indul, és legfeljebb 16 főt tudunk fogadni.)

Korosztály: Nálunk a korosztály nagyon vegyes. Hiszünk abban, hogy a jó hangulatot a sokszínűség adja. Kicsik-nagyok, gyerekek és felnőttek kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Bárkit szeretettel várunk 8 éves kortól. Ha úgy ítéled meg, hogy kisebb (minimum 6 éves) gyermeked is be tudna kapcsolódni ebbe a kreatív alkotásba, akkor szülővel vagy nagyobb testvérrel közösen érkezve ő is részt vehet az alkotásban.

A feladatról: Egy mesés fákból álló csapatot fogunk tervezni és kivitelezni vegyes technikával. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a tervkészítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

Eszközök: Mindent biztosítunk. Nagyon jó minőségű művészeszközökkel dolgozunk: Koh-I-Noor Anilinky vízfesték, da Vinci ecset, Sakura Pigma Micron toll és tűfilc, Startpad akvarellpapír

Egyéb: Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz. Barátságos légkörben, kedves, inspiráló helyen várunk. A foglalkozáson fényképeket készítünk, melyet kizárólag saját marketing célokból használunk fel. Amennyiben nem szeretnéd, hogy ezeken szerepelj, kérlek, előre jelezd e-mailben.

Plusz információ: Nincs várótermünk vagy várakozásra alkalmas helyünk, így hozzátartozók, akik nem vesznek részt az oktatásban, a városban tudják eltölteni ezt az időt. A helység nem akadálymentesített. A hely klimatizált, így ha fázósabb vagy, hozhatsz magaddal pluszban melegebb felsőt.

 

Korábbi foglalkozásinkon készültek

 

 

Most is szeretettel várunk!

Érdekelhetnek még…

error: Védett tartalom!