Cifrázd a palotát! – Workshop

6 500 Ft

A workshopon, a Múzeumok éjszakájának apropóján újragondoljuk Kecskemét legnevezetesebb múzeumát, a Cifrapalotát: újraszínezzük, újramintázzuk, újracifrázzuk. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni. A workshop után kiállítás is nyílik Nagy-Bán Kitti illusztrációiból.

Ezen a napon, a Múzeumok éjszakáján, nem sokkal a közös rajzolás után 18:00-kor nyílik meg Nagy-Bán Kitti kiállítása a Gyógyító lámpamesék illusztrációiból (Kecskemét, Ifjúsági Otthon). Ha van kedved ellátogathatsz a workshop után ide is. Itt egy rövid, interaktív beszélgetés lesz a könyv kapcsán, kis kreatív mécsestartó készítés és 19.00-tól rendhagyó tárlatvezetés a kiállításon Nagy-Bán Kitti vezetésével.

 

Időpont: 2022. június 25. (szombat) 15:00-16:30

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.

 

Elfogyott

Kategória:

Mesés rajzos foglalkozás Nagy-Bán Kitti meseillusztrátor és grafikus vezetésével. Szeretettel várunk egy különleges, barátságos, inspiráló, helyen Kecskemét belvárosában. A feltöltődés garantált! A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk: lehetsz kisebb, nagyobb, amatőr vagy profi. Csak hozd magaddal a jó kedved az alkotáshoz, a többiben segítek.

 

 

A workshopon, a Múzeumok éjszakájának apropóján újragondoljuk Kecskemét legnevezetesebb múzeumát, a Cifrapalotát: újraszínezzük, újramintázzuk, újracifrázzuk. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni. A workshop után kiállítás is nyílik Nagy-Bán Kitti illusztrációiból, erről lejjebb olvashatsz.

Időpont: 2022. június 25. (szombat) 15.00-16.30

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.
(Forrás utca és Egressy utca sarka)

Ár: 6500 Ft/fő
Ha valami miatt mégsem tudsz a workshopon jelen lenni, a jelentkezést átruházhatod. Nincs pénzvisszafizetés!

Létszám: 8-16 fő (Legkevesebb 8 fővel indul, és legfeljebb 16 főt tudunk fogadni.)

Korosztály: Nálunk a korosztály nagyon vegyes. Hiszünk abban, hogy a jó hangulatot a sokszínűség adja. Kicsik-nagyok, gyerekek és felnőttek kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Bárkit szeretettel várunk 8 éves kortól. Ha úgy ítéled meg, hogy kisebb (minimum 6 éves) gyermeked is be tudna kapcsolódni ebbe a kreatív alkotásba, akkor szülővel vagy nagyobb testvérrel közösen érkezve ő is részt vehet az alkotásban.

A feladatról: A workshopon, a Múzeumok éjszakájának apropóján újragondoljuk Kecskemét legnevezetesebb múzeumát, a Cifrapalotát. Újraszínezzük, újramintázzuk, újracifrázzuk. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni.

Eszközök: Mindent biztosítunk. Kiváló minőségű művészeszközökkel dolgozunk: Akvarell papír, Sakura Pigma Micron tűfilc, Crelando akvarell művészfilctoll

Egyéb: Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz. Barátságos légkörben, kedves, inspiráló helyen várunk. A foglalkozáson fényképeket készítünk, melyet kizárólag saját marketing célokból használunk fel. Amennyiben nem szeretnéd, hogy ezeken szerepelj, kérlek, előre jelezd e-mailben.

Extra: Ezen a napon, a Múzeumok éjszakáján, nem sokkal a közös rajzolás után, nyílik meg Nagy-Bán Kitti kiállítása a Gyógyító lámpamesék illusztrációiból. Ha van kedved ellátogathatsz a workshop után ide is. Itt egy rövid, interaktív beszélgetés lesz a könyv kapcsán, kis kreatív mécsestartó készítés és 19.00-tól rendhagyó tárlatvezetés a kiállításon Nagy-Bán Kitti vezetésével.

Az extra esemény időpontja és helyszíne: 18.00-19.30 – Ifjúsági Otthon udvara és diákgakériája (6000 Kecskemét, Kossuth tér 4.)

Plusz információ: Nincs várótermünk vagy várakozásra alkalmas helyünk, így hozzátartozók, akik nem vesznek részt az oktatásban, a városban tudják eltölteni ezt az időt.

 

Korábbi foglalkozásinkon készültek

 

 

Most is szeretettel várunk!

Érdekelhetnek még…

error: Védett tartalom!