Mesés otthon – Workshop

7 500 Ft

Két órás foglalkozás, mely során egy mesés házikó csapatot fogunk tervezni és kivitelezni akvarell technikával Kecskeméten élőben. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a terv készítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

A workshopon egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést.

Időpont: 2022. június 18. (szombat) 17:00-19:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.

 

Elfogyott

Kategória:

Mesés rajzos foglalkozás Nagy-Bán Kitti meseillusztrátor és grafikus vezetésével. Szeretettel várunk egy különleges, barátságos, inspiráló, helyen Kecskemét belvárosában. A feltöltődés garantált! A foglalkozásra mindenkit szeretettel várunk: lehetsz kisebb, nagyobb, amatőr vagy profi. Csak hozd magaddal a jó kedved az alkotáshoz, a többiben segítek.

 

 

A workshopon festeni fogunk: akvarell technikával fogunk dolgozni. Egyedi alkotásokat fogunk létrehozni, nem mások képét próbáljuk lemásolni. Saját karaktereket tervezünk. Így megtapasztalhatod, milyen öröm saját figurákat létrehozni és azokat használni. A mű elkészítése előtt a tervezés folyamatába is kaphatsz betekintést, ezután ezután vetjük bele magunkat az alkotásba. Az itt megszerzett tudást későbbi alkotások létrehozásánál is tudod alkalmazni.

Időpont: 2022. június 18. (szombat) 17:00-19:00

Helyszín: Forrás Inspiratív Közösségi Irodaház
6000 Kecskemét, Forrás u. 22.
(Forrás utca és Egressy utca sarka)

Ár: 7 500 Ft/fő
Ha valami miatt mégsem tudsz a workshopon jelen lenni, a jelentkezést átruházhatod. Nincs pénzvisszafizetés!

Létszám: 8-16 fő (Legkevesebb 8 fővel indul, és legfeljebb 16 főt tudunk fogadni.)

Korosztály: Nálunk a korosztály nagyon vegyes. Hiszünk abban, hogy a jó hangulatot a sokszínűség adja. Kicsik-nagyok, gyerekek és felnőttek kölcsönösen inspiráljuk egymást.

Bárkit szeretettel várunk 8 éves kortól. Ha úgy ítéled meg, hogy kisebb (minimum 6 éves) gyermeked is be tudna kapcsolódni ebbe a kreatív alkotásba, akkor szülővel vagy nagyobb testvérrel közösen érkezve ő is részt vehet az alkotásban.

A feladatról: Egy mesés házikó csapatot fogunk tervezni és kivitelezni akvarell technikával. Beleleshetsz a karaktertervezésbe, a terv készítés folyamatába és a kivitelezésbe is.

Eszközök: Mindent biztosítunk. Nagyon jó minőségű művészeszközökkel dolgozunk: Koh-I-Noor Anilinky vízfesték, da Vinci ecset, Sakura Pigma Micron tűfilc, Startpad akvarellpapír

Egyéb: Semmilyen rajzi előképzettség nem szükséges, mindenben segítünk. A lényeg, hogy hozd magaddal a kedved az alkotáshoz. Barátságos légkörben, kedves, inspiráló helyen várunk. A foglalkozáson fényképeket készítünk, melyet kizárólag saját marketing célokból használunk fel. Amennyiben nem szeretnéd, hogy ezeken szerepelj, kérlek, előre jelezd e-mailben.

Plusz információ: Nincs várótermünk vagy várakozásra alkalmas helyünk, így hozzátartozók, akik nem vesznek részt az oktatásban, a városban tudják eltölteni ezt az időt.

 

Korábbi foglalkozásinkon készültek

 

 

Most is szeretettel várunk!

Érdekelhetnek még…

error: Védett tartalom!